• Pon – Pet: 8 – 16 | Sub: 8 – 14
 • + 385 1 6224 025
 • Eksterijeri

  IZO STAKLA

  Staklo je oduvijek u objekte ugrađivano iz nekoliko jednostavnih razloga, poput omogućavanja prolaza svjetlosti te sprečavanje prolaska atmosferilija, insekata, životinja i sl. u interijer.

  VIDI VIŠE
  KROVOVI I NADSTREŠNICE
  Stakleni, dakle prozirni krovovi ili nadstrešnice upravo su radi svoje prozirnosti atraktivni i poželjni, a suvremena tehnologija u proizvodnji i obradi stakla učinila ih je i izuzetno sugurnima. Zato se sve više koriste.
  VIDI VIŠE
  STAKLENE STIJENE | PREGRADE

  Staklene fasade danas su nezaobilazni način obloge građevine u novogradnjni. Pružaju moderan i prepoznatljiv izgled svakog objekta i glavni su izvor prirodnog svjetla te štite od nepovoljnih vremenskih utjecaja.

  VIDI VIŠE
  STAKLENI PODOVI | STEPENICE

  Sve češće se koriste staklene površine kao podne obloge. Kako je ovo površina po kojoj hoda čovjek izrazito moramo paziti na sigurnost i kvalitetu izrade staklenih podova. 

  VIDI VIŠE
  STAKLENA VRATA

  Staklena vrata eksterijera zbog svoje jednostavnosti i transparentnosti nalazi velike primjene u arhitekturi. Mogu se prilagoditi svakom prostoru uz veliki izbor boja, motiva.

  VIDI VIŠE
  STAKLENE OGRADE

  Staklene ograde našle su svoju primjenu kako u javnim tako i u privatnim interijerima / eksterijerima. Omogućavaju sigurnosne komponente ograde, a istovremeno ne zagušuju prostor zbog svoje transparentnosti.

  VIDI VIŠE
  AUTOMATSKA VRATA

  Bez obzira na to gdje su vam potrebna inovativna i pouzdana rješenja za pristup i sigurnost, tamo ćemo vam pružiti visoku kvalitetu proizvoda: u hotelima, trgovinama, sportskim objektima, zračnim lukama, bolnicama, kod kuće ili u uredu.

  VIDI VIŠE
  Language

  Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.