Pon – Pet: 8 – 16 | Sub: 8 – 14
+ 385 1 6224 025

Eksterijeri

IZO STAKLA

Staklo je oduvijek u objekte ugrađivano iz nekoliko jednostavnih razloga, poput omogućavanja prolaza svjetlosti te sprečavanje prolaska atmosferilija, insekata, životinja i sl. u interijer.

VIDI VIŠE
KROVOVI I NADSTREŠNICE
Stakleni, dakle prozirni krovovi ili nadstrešnice upravo su radi svoje prozirnosti atraktivni i poželjni, a suvremena tehnologija u proizvodnji i obradi stakla učinila ih je i izuzetno sugurnima. Zato se sve više koriste.
VIDI VIŠE
STAKLENE STIJENE | PREGRADE

Staklene fasade danas su nezaobilazni način obloge građevine u novogradnjni. Pružaju moderan i prepoznatljiv izgled svakog objekta i glavni su izvor prirodnog svjetla te štite od nepovoljnih vremenskih utjecaja.

VIDI VIŠE
STAKLENI PODOVI | STEPENICE

Sve češće se koriste staklene površine kao podne obloge. Kako je ovo površina po kojoj hoda čovjek izrazito moramo paziti na sigurnost i kvalitetu izrade staklenih podova. 

VIDI VIŠE
STAKLENA VRATA

Staklena vrata eksterijera zbog svoje jednostavnosti i transparentnosti nalazi velike primjene u arhitekturi. Mogu se prilagoditi svakom prostoru uz veliki izbor boja, motiva.

VIDI VIŠE
STAKLENE OGRADE

Staklene ograde našle su svoju primjenu kako u javnim tako i u privatnim interijerima / eksterijerima. Omogućavaju sigurnosne komponente ograde, a istovremeno ne zagušuju prostor zbog svoje transparentnosti.

VIDI VIŠE
AUTOMATSKA VRATA

Bez obzira na to gdje su vam potrebna inovativna i pouzdana rješenja za pristup i sigurnost, tamo ćemo vam pružiti visoku kvalitetu proizvoda: u hotelima, trgovinama, sportskim objektima, zračnim lukama, bolnicama, kod kuće ili u uredu.

VIDI VIŠE
Language

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.