Pon – Pet: 8 – 16 | Sub: 8 – 14
+ 385 1 6224 025

INTERIJERI

TUŠ KABINE | PARAVANI

Kupaonica je jedan od najbitnijih prostora svakog objekta, a staklo jenjezin sastavni dio.Tuš kabine nalazimo u svakoj modernoj kupaonici.

VIDI VIŠE
KUHINJSKA STAKLA

Danas je oblaganje kuhinjskog zida staklom zamjenilo u potpunosti tradicionalne keramičke pločice. Razlog tome je jednostavno održavanje, brza isporuka,  i preljep dizjan koji upotpuni svaki prostor prema Vašim željama..

VIDI VIŠE
OGLEDALA

Ogledalo je ravno i prozirno staklo sa reflektirajućim slojem sa zadnje strane zaštićenim sa dodatnim otpornim slojem boje. Proizvodi se u nekoliko boja, iako se u najvećem broju slučajeva koristi bezbojno.

VIDI VIŠE
STAKLENI PODOVI | STEPENICE

Sve češće se koriste staklene površine kao podne obloge. Kako je ovo površina po kojoj hoda čovjek izrazito moramo paziti na sigurnost i kvalitetu izrade staklenih podova.

VIDI VIŠE
STAKLENA VRATA

Staklena vrata interijera mogu biti  klizna ili  zakretna  u raznim varijantama s ili bez fiksnih stakla  te   zbog svoje jednostavnosti i transparentnosti nalazi velike primjene u svim prostorima.

VIDI VIŠE
STAKLENE OGRADE

U današnje vrijeme staklene ograde su sastavni dio svakog prostora. Sve više se traže jednostavna rješenja bilo da se radi o privatnoj kući, stambenoj zgradi, hotelu ili poslovnom prostoru.

VIDI VIŠE
STAKLENE STIJENE | PREGRADE

Staklene pregradne stijene (zidovi) i staklene ograde izuzetno su atraktivne i dekorativne za odvajanje ili pregrađivanje prostora te prostornih intervencija.

VIDI VIŠE
OBLOGE ZIDOVA

We realize the importance of a complete solution, that is why we offer all kind of transport, send, building material and concrete which is produced in house with top quality.

VIDI VIŠE
AUTOMATSKA VRATA

Kao i kod ugradnje automatski vrata eksterijera tako i kod interijera sve više prostora traži rješenje  di se mogu ugraditi automatska vrata.

VIDI VIŠE
Language

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.