• Pon – Pet: 8 – 16 | Sub: 8 – 14
 • + 385 1 6224 025
 • INTERIJERI

  TUŠ KABINE | PARAVANI

  Kupaonica je jedan od najbitnijih prostora svakog objekta, a staklo jenjezin sastavni dio.Tuš kabine nalazimo u svakoj modernoj kupaonici.

  VIDI VIŠE
  KUHINJSKA STAKLA

  Danas je oblaganje kuhinjskog zida staklom zamjenilo u potpunosti tradicionalne keramičke pločice. Razlog tome je jednostavno održavanje, brza isporuka,  i preljep dizjan koji upotpuni svaki prostor prema Vašim željama..

  VIDI VIŠE
  OGLEDALA

  Ogledalo je ravno i prozirno staklo sa reflektirajućim slojem sa zadnje strane zaštićenim sa dodatnim otpornim slojem boje. Proizvodi se u nekoliko boja, iako se u najvećem broju slučajeva koristi bezbojno.

  VIDI VIŠE
  STAKLENI PODOVI | STEPENICE

  Sve češće se koriste staklene površine kao podne obloge. Kako je ovo površina po kojoj hoda čovjek izrazito moramo paziti na sigurnost i kvalitetu izrade staklenih podova.

  VIDI VIŠE
  STAKLENA VRATA

  Staklena vrata interijera mogu biti  klizna ili  zakretna  u raznim varijantama s ili bez fiksnih stakla  te   zbog svoje jednostavnosti i transparentnosti nalazi velike primjene u svim prostorima.

  VIDI VIŠE
  STAKLENE OGRADE

  U današnje vrijeme staklene ograde su sastavni dio svakog prostora. Sve više se traže jednostavna rješenja bilo da se radi o privatnoj kući, stambenoj zgradi, hotelu ili poslovnom prostoru.

  VIDI VIŠE
  STAKLENE STIJENE | PREGRADE

  Staklene pregradne stijene (zidovi) i staklene ograde izuzetno su atraktivne i dekorativne za odvajanje ili pregrađivanje prostora te prostornih intervencija.

  VIDI VIŠE
  OBLOGE ZIDOVA

  We realize the importance of a complete solution, that is why we offer all kind of transport, send, building material and concrete which is produced in house with top quality.

  VIDI VIŠE
  AUTOMATSKA VRATA

  Kao i kod ugradnje automatski vrata eksterijera tako i kod interijera sve više prostora traži rješenje  di se mogu ugraditi automatska vrata.

  VIDI VIŠE
  Language

  Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.