Pon – Pet: 8 – 16 | Sub: 8 – 14
+ 385 1 6224 025

NANOS BOJE

NANOS BOJE

Postoje razne tehnologije nanošenja boja na staklo:

Digitalni tisak keramičkim bojama,  iz 6 osnovnih boja možemo isprintati na staklo  jednostavne motive,fotografije, imitacije površina,  slike  visoke rezolucije.  Ova tehnologija ima jako širok izbor te se putem digitalnog tiska na staklo keramičkim bojama može isprintati na staklo sve što se može staviti u digitalni oblik

Emajliranje stakla je postupak nanosa jedne boje na cijelu površinu stakla pomoću valjaka uz mogućnost određivanja debljina nanosa boje.

Sitotisak je tehnika nanošenja keramičke  boje na staklo kroz posebna sita, do dvije boje je moguće aplicirati na staklo. Velikim izborom oblika i dekoracija mogu se na staklo prenijeti razne ideje. Nakon što se na staklo stavi boja slijedi proces sušenja i nakon toga se staklo kali da se dobije obojeno staklo koje spada u skupinu sigurnosnih stakla.

Debljina stakala koja se mogu otisnuti se kreće od 2mm pa do 19mm.Infracrveni grijači suše boje tijekom procesa tiska, nakon čega staklo prolazi proces kaljenja čime boje postaju dijelom stakla i samim time trajne i otporne koliko i samo staklo.

Vizualizaciju vaših ideja možete provjeriti na TecGlass konfiguratoru na ovom LINKU

Language

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.