Pon – Pet: 8 – 16 | Sub: 8 – 14
+ 385 1 6224 025

OSTALO

STAKLO

Uz sve obrade na staklu u ponudi imamo i prodaju stakla u pločama ili sanducima. Standardne dimenzije i vrste stakla  držimo na našem skladištu te smo u mogućnosti isporučiti razne  vrste i količine u vrlo brzom roku.

VIDI VIŠE
OKOVA ZA STAKLO

Okov za staklo je sastavni asortiman u staklarstvu te  je nužan kod instalacije staklenih proizvoda.  U našoj ponudi nudimo kompletan okov za sve situacije di se može staklo ugraditi, uz prodaju okova nudimo i tehničku podršku te savjete koji okov je najbolje rješenje za svaki projekt.

VIDI VIŠE
REPROMATERIJAL ZA STAKLO

U našem asortimanu imamo širok izbor repromaterijala. Repromaterijalom se smatraju sva materijalna sredstva koja ulaze u proizvodni proces kako bi se njihovom preradbom dobio gotov proizvod. Vrste repromaterijala vrlo su raznolike, ovisno o djelatnosti

VIDI VIŠE
STROJEVI

Nudimo širok izbor raznih strojeva za obradu stakla. Naše proizvodne hale opremljene su strojevima vrhunskih  renomiranih svjetskih proizvođača te je moguće da strojeve provjerite i vidite kako rade  kod nas u proizvodnji i  uvjerite se u njihovu kvalitetu. Uz strojeve nudimo  i rezervne dijelove za sve vrste strojeva.

VIDI VIŠE
UOKVIRAVANJE SLIKA

Osim prodaje vlastitog pribora i alata za uokvirivanje umjetničkih slika, fotografija, grafika, diploma i ostalog, nudimo i sami uslugu uokvirivanja i opremanja.

VIDI VIŠE
Language

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.